twitter
rss

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 η εκδήλωση – ενημέρωση που οργάνωσε ο σύλλογός μας για τους γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης με θέμα:

«Προσαρμογή των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό».

Κοντά μας βρέθηκαν οι ψυχολόγοι, Μανούσου Βασιλική και  Μπέκα Ισιδώρα, από τα Κέντρα Πρόληψης «Αθηνά Πολιάς» και «Αθηνά Εργάνη» του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες είναι και οι υπεύθυνες υλοποίησης του σχετικού προγράμματος.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με την ομαλή μετάβαση των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό με υπεύθυνο και επιστημονικό τρόπο καθώς και να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες τους.

Ήταν τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των γονιών αλλά και η αγωνία τους για την σωστή αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν απέναντι στα παιδιά τους, που με ιδιαίτερη χαρά είδαμε και γονείς μαθητών μεγαλυτέρων τάξεων να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Ο Σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την κα. Μανούσου και την κα.Μπέκα για τη συνεργασία τους στην επιτυχία της εκδήλωσής καθώς και όλους τους γονείς που παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στην ημερίδα μας.

Δεσμευόμαστε ότι σύντομα θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που βοηθούν τους γονείς να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό καλύτερα στο δύσκολο γονεϊκό τους ρόλο.
 

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου