twitter
rss

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα το Cake Bazzar που διοργανώνει ο Σύλλογος μας με σκοπό την οικονομική ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Από νωρίς το πρωί, οι πιατέλες και τα ταψάκια με τα γλυκά και τα κέικ κατέφθαναν στο σχολείο μας, όλα προσφορά των μαμάδων, των γιαγιάδων αλλά και μερικών ηρωικών μπαμπάδων !!!

Με ζεστά καφεδάκια, τα αφράτα κέικ, τα λαχταριστά muffins, οι παραδοσιακές μηλόπιτες, πορτοκαλόπιτες, καρυδόπιτες  καθώς και πιο εξεζητημένες γεύσεις όπως cheese cake, κορμοί και μπόμπες, έγιναν ένα γλυκό παιχνίδι στα χείλη μικρών και μεγάλων.


Ο κουμπαράς που υπήρχε δίπλα, δεχόταν συνεχώς τις γενναιόδωρες προσφορές των παρευρισκομένων, απόδειξη πως όταν δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα κανείς δεν μένει ασυγκίνητος μπροστά σε μια πράξη γνήσιας αλληλεγγύης και κοινωνικής υποστήριξης.


Τον κουμπαρά δεν τον ανοίξαμε, το άλλο Σάββατο που συνεχίζεται το Cake Bazzar, θα ανοιχτεί και τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί θα αποδοθούν εκεί που πρέπει.

Μέσα από τις σελίδες του blog μας, ο Σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκδήλωση αυτή καθώς και την εταιρεία "ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ"  για την ευγενική χορηγία των καφέδων.


Σας περιμένουμε και το άλλο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου με νέες γευστικές εκπλήξεις να δώσετε όλοι το παρών σε αυτό το τόσο «γλυκό» κάλεσμα

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε αν πατήσετε εδώ..







   



0 comments :

Δημοσίευση σχολίου